קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות0
מגזין

מרגריטה תה ירוק

מרגריטה תה ירוק
מרגריטה תה ירוק יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם תערובת תה צ'אי חזק, טקילה פרמיה, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו Frappuccino תה ירוק תוצרת בית סטארבקס, מרגריטה ירוקה, ו מרגריטה תה ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את טריז סיד סביב שולי כוס מיושנת. לטבול ולסובב את השפה בצלחת של סוכר, הקפד לשמור על הסוכר בצד החיצוני. בבלנדר, לשלב את קוביות צ ' אי קרח, טקילה, מיץ לימון, ליקר תפוזים, וסוכר. להתמזג על הגדרת הדופק עד ברד.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סיד טריזסיד טריז
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
טקילהטקילה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
צ ' איצ ' אי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך הכוס עם מסגרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1
לאלו המעדיפים את השתיה שלהם על פני קרח, למלא כוס סוכר מעוטר מיושן שליש מלא קוביות קרח צ ' אי. בצע את המתכון עבור מרגריטה תה ירוק, באמצעות תכונת הדופק של בלנדר כדי למזג את החומרים עד הקרח הוא פשוט קצוץ גס ואת התערובת היא מקציפה. מסננים את התערובת דרך מסננת בר לתוך הכוס מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תה ירוקתה ירוק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
מרגריטהמרגריטה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
צ ' איצ ' אי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מתוך סיפון התה: 50 דרכים להכין,
מרכיבים שתצטרך
תהתה
3
לשרת, וליהנות על ידי שרה פרי. טקסט © 2008 על ידי שרה פרי; צילום © 2001 אליסון Mikschh. Reprinted with permission by Chronicle Books.