קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרווה ודבש מחבת תירס

מרווה ודבש מחבת תירס
נסו מרווה ודבש מחבת תירס, לחם תירס מחבת עם זיגוג דבש חמאה, ו חמאה חומה, דבש ולחם תירס חלפיניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לחמם מחבת כבדה 10 אינץ ' ovenproof (רצוי ברזל יצוק) בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לטאטא את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 2 כפיות מרווה קצוצה בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
לטאטא את החלב, דבש, וביצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
עם מחזיק סיר, להסיר את המחבת מהתנור ולהוסיף את החמאה. מערבולת עד החמאה נמסה, ואז לשפוך את כל למעט 2 כפות חמאה לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סירמחזיק סיר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוסיפים את כל עלי המרווה לחמאה במחבת; זורקים למעיל. מסדרים את העלים על החלק התחתון של המחבת, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת קמח התירס; מערבבים עד רק בשילוב (לא overmix; הבלילה תהיה רטובה ונוזלת).
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
8
יוצקים את הבלילה על עלי מרווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים עד השחמה סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 22 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ואז להתהפך על מגש. במידת הצורך, למקם מחדש את המרווה משאיר על גבי לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. מרתפי הערבה ריזלינג יבש עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.