קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות64
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרינרה

מרינרה
מרינרה דורשת מסביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו רוטב מרינרה, מרינרה עוף, ו רוטב מרינרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: בלנדר טבילה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2
מחממים את שמן הזית בסיר מעל חום בינוני גבוה עד סף עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר, ומבשלים עד שהבצל מתרכך. לאחר מכן, deglaze המחבת עם יין, ערבוב וגירוד התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את עגבניות משומר וטריות ואת השום, להפחית את החום בינוני ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
5
לאחר מכן, להוסיף את בזיליקום, טימין, אורגנו, רוטב ווסטרשייר ומלח ופלפל לפי הטעם, להפחית את החום לנמוך ולתת להתבשל עוד 20 עד 25 דקות. דופק עם בלנדר טבילה ביד עד חצי חלקה, ערבוב לאורך כל התהליך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה