רוטב עגבניות קלוי חריף עם דלעת ספגטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 741 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סלרי, כמה עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו רוטב ספגטי מרינרה, רוטב ספגטי מרינרה, ו דלעת ספגטי מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים את קליפת הגבינה, צרור עשבי תיבול, בצל, סלרי, גזר, קליפת לימון, עלי דפנה, מניית עוף, ומים לסיר ולהביא לבועה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים לפחות 1 שעה, ולאחר מכן להסיר את הקליפה, צרור עשבי תיבול, וירקות עם כפית מחוררת או מסננת.;
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי דפנה
קליפת לימון
ירק
גזר
סלרי
גבינה
בצל
מים
בקר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מסננת
סיר
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים את העגבניות על תבנית אפייה או גיליונות אפייה בשכבה אחת. לפזר את השום בין העגבניות, שמלה עם שמן זית כתית מעולה מעיל ועונה עם מלח ופלפל. צולים את העגבניות עד שהן מתפוצצות ועורות מתפצלים ומתחילים לחרוך, בערך 30 דקות. לקרר את העגבניות עד מגניב מספיק כדי להתמודד ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
עגבנייה
שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מניחים את העגבניות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים שמן זית כתית מעולה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את האנשובי ומערבבים עד שהם נמסים לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
שמן בישול
3
מוסיפים את הבצל פרוס, צ ' ילה, שום, marjoram, וכיסוי ומבשלים כדי לרכך את הבצל, 10 עד 15 דקות או עד מתוק מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
שום
בצל
פלפל צ ' ילי
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים 1 דקה, ואז מוסיפים את היין ומערבבים עוד דקה. מערבבים את המניה מוכנה, הכינו עגבניות קלויות, פטרוזיליה, בזיליקום ומבשלים מעל חום בינוני 10 עד 15 דקות יותר לשלב טעמים. מגניב ולאחסן את הרוטב לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עגבנייה
פטרוזיליה
באזיל!
רוטב
מלאי
יין
5
בלילה אתה מגיש את הארוחה מחממים את התנור ל 450 מעלות f ומכסים תבנית אפייה בנייר כסף. לפצל את הסקווש לשניים לגרוף את הזרעים, ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל ומניחים לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה או סדינים. צולים את הסקווש 45 עד 60 דקות, עד רך מאוד. לאחר הדלעת כבר צלייה 30 דקות, לחמם את הרוטב מעל חום בינוני לבועה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך ולשמור אותו חם. להפוך את הדלעת קלויה מעל לגרוס כל חצי עם מזלג הפיכת הבשר למה שנראה כמו סירה צהובה מלאה ספגטי, לטפטף את הדלעת החמה עם קצת שמן זית אקסטרה בתולה ולהתאים את התיבול, העליון עם הרבה מרינרה ומקשטים עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
גבינה קרועה
תיבול
ספגטי
סקווש
רוטב
זרעים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
6
מגישים כל "סירה" על מגש ולאכול את הסקווש ואת הרוטב ישר מן העור של הסקווש.