מרנג ותפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי קרוסל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מרנג ותפוחי אדמה מתוקים ציפוי Streusel. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 327 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סירופ מייפל, סוכר מגורען, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו מהפך Streusel-עקף תפוחי אדמה מתוקים, תפוחי אדמה מתוקים מעוטרים בגרנולה Streusel, ו תבשיל בטטה עם מרנג. (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מחית בטטה, מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות או עד מכרז.
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בקערה גדולה.
הוסף חמוציות ו-7 המרכיבים הבאים (באמצעות ביצים); הכה עם מערבל במהירות גבוהה במשך 2 דקות או עד חלקה. מחית בטטה כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין streusel, לשלב פקאנים, סוכר חום, קמח, חמאה, ו 1/4 כפית קינמון.
מפזרים את streusel באופן שווה על מחית תפוחי אדמה מתוקה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות; להסיר מהתנור (לא לכבות את התנור).
כדי להכין מרנג, מניחים את החלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (כ 4 דקות). מרנג כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב. מקצפת צינור בעיצוב סריג מעל streusel.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.