מרק אבגולמונו מצונן ומצונן
מרק Avgolemono מקורר ומצונן עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות אם יש לכם בינוני או אורז, בצל ירוק, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), ו מרק Avgolemono (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מלאי אורז בסיר בינוני כבד, מכוסה, עד אורז הוא רך מאוד, על 30 דקות. תערובת פירה בבלנדר (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים).
להקציף ביצים יחד בקערה בינונית. בהדרגה להקציף בתערובת מניות חמה. חזור לסיר ומבשל על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד מרק רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא.
מסננים מרק דרך מסננת משובחת לתוך קערת מתכת. מערבבים במיץ לימון, ואז צ ' יל מהיר באמבט קרח, ערבוב מדי פעם, עד קר. מערבבים בצל ירוק, שמיר, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרק יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.