מרק איטלקי טעים
מרק איטלקי טעים דורש כ -7 שעות ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה מגיש 10 ומחירו 2.33$ למנה . מנה אחת מכילה 535 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו מקרוני מרפק, פלפל ג'לפנו, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 69% . מתכונים דומים: עוף במרינדה של ליים טעים עם סלסת אבטיח תוצרת בית , סלט תרד מתובל ופסטת אפונה ירוקה וג'לפניו .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; לְנַקֵז.
העבר ל-5 qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את המרק, השעועית, העגבניות, הגזר, הג'לפנו, התיבול האיטלקי והשום.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 7-8 שעות או עד שהם מתחממים. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה את המקרונים.