מרק אספרגוס טרי
צריך מרק צמחוני? מרק אספרגוס טרי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך אספרגוס, שן שום, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו מרק אספרגוס טרי, מרק אספרגוס טרי שמנת, ו גן-מרק אספרגוס טרי (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את ולזרוק קצוות קשים של אספרגוס.
מערבבים אספרגוס, מרק, בצל, שום, ו 1/2 כפית. טימין בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. תערובת אספרגוס תהליך, בקבוצות, בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. חזור לפן.
לטאטא יחד קמח וחלב עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח תערובת אספרגוס, לטאטא עד מעורבב. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה, מלח, 1/4 כפית. קליפת לימון, ונשאר 1/4 כפית. קורנית.
מערבבים שמנת חמוצה, מיץ לימון, ונותר 1/4 כפית. קליפת לימון. למעלה כל מנה עם כ 5 כפית. תערובת שמנת חמוצה.
הערה: להקפיא מרק לאחר שלב 3 עד 1 חודש. כאשר מוכן לשרת, להפשיר, לחמם, ולהמשיך עם צעד