מרק אספרגוס צונן עם גבינת עיזים
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? מרק אספרגוס צונן עם גבינת עיזים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך מלאי ירקות, סלרי, תפוחי אדמה באיידהו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו מרק אפרסק צונן עם גבינת עיזים טרייה, מרק אבוקדו מלפפון צונן עם גבינת עיזים טרייה, ו מרק אספרגוס קרמי עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר גדול עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום ומביאים לחום בינוני. מתבלים במלח ובזיעה עד שהירקות רכים מאוד וריחניים, כ-8 עד 10 דקות.
הסר את הטיפים מהאספרגוס והשמורה.
חותכים את גבעולי האספרגוס לאורכים 1 אינץ ולהוסיף אותם לסיר. זיעה במשך 2 עד 3 דקות.
תוסיף את תפוחי האדמה ואת המניה. טעם לתיבול ולהוסיף מלח, במידת הצורך (זה יהיה). מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות.
על מבער נפרד, להביא סיר קטן של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. יש קערה קטנה של מי קרח מלוחים היטב על המתנה. מבשלים את טיפים אספרגוס במים רותחים במשך 2 עד 3 דקות.
הסר אותם מן המים הרותחים ולצלול אותם מיד לתוך מי הקרח. כאשר הקצוות קרירים, להסיר אותם מהמים, לטפוח יבש ושמורה.
בבלנדר או עם בלנדר טבילה, מחית את תערובת אספרגוס. מסננים דרך מסננת רשת, אם תרצה. לטעום ולהתאים את התבלינים, במידת הצורך. לְצַנֵן.
מקשטים עם עצות אספרגוס שמורות גבינת עיזים מתפוררת. האביב טעים!