מרק אפונה צונן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אפונה צונן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 424 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לך ציר עוף, בייקון, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק אפונה צונן, מרק תרמיל אפונה צונן, ו מרק אפונה צונן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מרק בינוני, לבשל את הבייקון על חום מתון עד השחמה ופריך, על 6 דקות.
מעבירים את הבייקון לצלחת.
באותו סיר, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הסלרי, הבצל והכרישה ומבשלים על אש נמוכה למדי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך אבל לא השחמה, כ -7 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, 4 פרוסות של בייקון מבושל, 1 sprig רוזמרין וקמצוץ כל מלח ופלפל לבן. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד, כ -15 דקות. תשליך את הבייקון והרוזמרין. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הירקות לבלנדר.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את הסוכר מצליפה ומבשלים במשך 3 דקות.
מוסיפים את האפונה הקפואה ואת הפטרוזיליה ומבשלים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה; לנקז.
מוסיפים את מצליפה סוכר, אפונה תינוק ופטרוזיליה לבלנדר ומחית עד חלקה, הוספת כמה כפות של המרק כדי לשחרר את התערובת.
מעבירים את המרק ואת המרק שנותר לקערה גדולה להגדיר בקערה גדולה יותר של מי קרח להתקרר.
בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה, שום ואת רוזמרין הנותרים sprig לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד מופחת מעט, על 5 דקות. מסננים את קרם השום לתוך קערה ולתת מגניב.
מצקת את מרק האפונה הצונן לתוך קערות וטפטוף עם קרם השום. פורר את 4 פרוסות הבייקון שנותרו בכל קערה ומגיש.