מרק אצות בסגנון קוריאני של Eunah
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק האצות בסגנון הקוריאני של Eunah. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם בשר טחון נוסף, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. נסו Miyeok Guk: מרק אצות קוריאני, איך לבשל: Miyeok Guk, מרק אצות קוריאני, ו אטריות חיטה עם wakame ואצות קוריאניות (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את האצות בטמפרטורת החדר מים עד רך, כ 15 דקות; לנקז. לשטוף את הסדינים לחתוך לחתיכות ארוכות 2 אינץ'; להפריש.
מחממים את שמן השומשום בסיר על חום בינוני-גבוה. מערבבים בבשר, מלח, ו 1/3 של רוטב סויה. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד, כ 4 דקות.
מוסיפים את האצות ואת רוטב הסויה הנותר; מבשלים ומערבבים 1 דקה. מערבבים את השום ויוצקים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד בשר ואצות במכרז, כ 15 דקות יותר.