קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אצות בסגנון קוריאני של Eunah

מרק אצות בסגנון קוריאני של Eunah
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק האצות בסגנון הקוריאני של Eunah. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם בשר טחון נוסף, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. נסו Miyeok Guk: מרק אצות קוריאני, איך לבשל: Miyeok Guk, מרק אצות קוריאני, ו אטריות חיטה עם wakame ואצות קוריאניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את האצות בטמפרטורת החדר מים עד רך, כ 15 דקות; לנקז. לשטוף את הסדינים לחתוך לחתיכות ארוכות 2 אינץ'; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים את שמן השומשום בסיר על חום בינוני-גבוה. מערבבים בבשר, מלח, ו 1/3 של רוטב סויה. מבשלים ומערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את האצות ואת רוטב הסויה הנותר; מבשלים ומערבבים 1 דקה. מערבבים את השום ויוצקים במים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד בשר ואצות במכרז, כ 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אצותאצות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'