מרק ארטישוק
מרק ארטישוק יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל טחון, עלי טימין, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, ו מרק ארטישוק.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים גזר, סלרי, בצל ופטריות. מבשלים ומערבבים עד רך, על 5 דקות.
מוסיף קמח; לבשל במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק עוף, לבבות ארטישוק, עלה דפנה, מלח, פלפל, עלי טימין, עלי אורגנו, מרווה ופפריקה. להפחית חום ומבשלים במשך 30 דקות.
הכה את הקצפת בקערה במהירות בינונית גבוהה עד קצף; לקפל למרק ולהמשיך לבשל עד המרק מחומם דרך (לא להרתיח).
הסר וזרוק את עלה המפרץ, ואז לשפוך את המרק לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.