גשו לסופר וקנו קמח, מלח ופלפל, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת רוטב גדולה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הבצל ומבשלים לאט לאט עם המכסה עד חום זהוב וקרמל, כ 2-3 שעות, ערבוב כל 15 דקות.להעלות את החום בינוני, להוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים בקמח ולתת לו לבשל במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
3
מוסיף את היין ואת deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את המרק ואת עלי המפרץ, מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 30 דקות.מצקת את המרק לתוך קערות תנור הוכחה על תבנית אפייה העליון עם לחם פרוס וגבינה.מטאטא עד גבינה נמס, על 1-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב חמוציות, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה