מרק בצל צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 547 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד-תחתון גדול, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את הבצלים הפרוסים, הקורנית, המלח והפלפל וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם עד שהבצל הופך לחום זהוב עמוק ורך מאוד, כ -30 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מוסיף את היין הלבן לגרד את כל חתיכות יבשות על החלק התחתון של המחבת, הגדלת החום לרתיחה במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את מניית הבשר, ואת מניית העוף, ומאפשרים למרק להתבשל במשך 30 דקות נוספות ככל שהטעמים מתפתחים. מתבלים את המרק בנדיבות עם מלח, ופלפל, לפי הטעם.
מחממים את התנור כדי לצלות, או להפעיל את המטגן. מסדרים את קוביות ג ' בטה על תבנית אפייה וטוסט עד פריך, על 3 עד 5 דקות.
הסר את ענפי הקורנית ושופכים את המרק לתוך 4 עד 6 כרכומים בטוחים לתנור או קערות. למעלה עם קוביות ג ' בטה קלויות וכמות נדיבה של Gruyere מגורד.
מניחים את התנינים או קערות תחת המטגן במשך 3 עד 5 דקות, או עד הגבינה נמסה ומתחיל חום.