קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.33 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 573 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו לה קפה אייל סנט לואיס מרק בצל גראטין-זה חדש לקחת על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שמונה 12-אונקיית מרק חרס
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
2
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול מאוד או בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מוסיפים חצי בצל ומפזרים 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. למעלה עם בצל הנותרים ומפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את עלי הדפנה ואת טימין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד בצל הם רכים מאוד רק מתחילים להפוך חום, על 1 שעה. (הבצל יתחיל להיצמד לתחתית התבנית ולהשחים לאחר כ-30 דקות; פשוט המשיכו לגרד אותם ולערבב אותם לשאר הבצל.)
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את היין לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא התאדה כמעט לחלוטין, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את מרק הבקר ו -1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים התאחדו והמרק עשיר, בערך 45 דקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. או לשמור על המרק חם על מבער נמוך או להתקרר לחלוטין, לקרר ולחמם מאוחר יותר. (את מבושל מרק יכול להיות בקירור עבור עד 2 ימים או מקורר וקפוא עבור עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
7
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים ארבעה חרס מרק על תבנית עם מסגרת וממלאים אותם בערך 3/4 מהדרך במרק חם. לצוף פרוסת לחם על גבי כל אחד לכסות עם גרוייר. צולים עד שהגרוייר חום זהוב (אל תיבהלו אם מרק כלשהו מבעבע), 2 עד 3 דקות. חזור על הפעולה עם שאר המרק, הלחם והגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ