קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
מרק בצל צרפתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.33 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 573 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו לה קפה אייל סנט לואיס מרק בצל גראטין-זה חדש לקחת על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, ו מרק בצל צרפתי קרוקפוט עם טוסט צרפתי גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שמונה 12-אונקיית מרק חרס
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
2
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול מאוד או בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים חצי בצל ומפזרים 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. למעלה עם בצל הנותרים ומפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל יותר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוסיפים את עלי הדפנה ואת טימין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד בצל הם רכים מאוד רק מתחילים להפוך חום, על 1 שעה. (הבצל יתחיל להיצמד לתחתית התבנית ולהשחים לאחר כ-30 דקות; פשוט המשיכו לגרד אותם ולערבב אותם לשאר הבצל.)
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את היין לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהוא התאדה כמעט לחלוטין, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את מרק הבקר ו -1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטעמים התאחדו והמרק עשיר, בערך 45 דקות. מתבלים עם 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור. או לשמור על המרק חם על מבער נמוך או להתקרר לחלוטין, לקרר ולחמם מאוחר יותר. (את מבושל מרק יכול להיות בקירור עבור עד 2 ימים או מקורר וקפוא עבור עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
7
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים ארבעה חרס מרק על תבנית עם מסגרת וממלאים אותם בערך 3/4 מהדרך במרק חם. לצוף פרוסת לחם על גבי כל אחד לכסות עם גרוייר. צולים עד שהגרוייר חום זהוב (אל תיבהלו אם מרק כלשהו מבעבע), 2 עד 3 דקות. חזור על הפעולה עם שאר המרק, הלחם והגרוייר.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ