מרק בצל תפוחי אדמה
מרק בצל תפוחי אדמה דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. תמורת $1.1 למנה, מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 364 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מים, חומץ ביין אדום, גבינה שוויצרית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק בצל תפוחי אדמה, מרק תפוחי אדמה ובצל אביבי ומרק קרם תפוחי אדמה ובצל.
הוראות
בתנור הולנדי או בקומקום למרק, מטגנים בצל על אש בינונית בשמן במשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
באותו קומקום, בשר בקר חום; לנקז.
מוסיפים את המים, תפוחי האדמה, החומץ, החמין, המלח, הפלפל והבצל השמורה; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מערבבים פנימה פטרוזיליה. מצקת לקערות חסינות לתנור. מעל כל אחד מהם גבינה שוויצרית, פרוסת לחם וגבינת פרמזן.
אופים ב-375 מעלות למשך 10 דקות או עד שהגבינות מבעבעות.