מרק בקר ושעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-50 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שום, תירס הקרנל, עגבניות משומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, הטוב ביותר אי פעם מרק בשר ושעורה, ו מרק שעורה בקר.
הוראות
1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בסיר, מערבבים את כל המרכיבים למעט אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות.
3
מערבבים באפונה. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 20 עד 30 דקות יותר או עד אפונה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים