מרק גזר Indienne II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 82 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שמיר עשב, פלפל קאיין טחון, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו צלעות כבש אינדיאן, הודי בסגנון בצל פנינה Confit הפוך טארט (טארט טאטן דה פטיט Oignons Perles a L ' Indienne), ו מרק גזר עם פסטו שום ראש גזר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים גזר, תפוחי אדמה, סלרי ובצל, וחוזרים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים במשך 1/2 שעה או עד גזר הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גזר
סלרי
בצל
3
הסר מהחום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות.
4
מרק פירה בבלנדר או מעבד מזון בקבוצות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
5
להחזיר מרק מחית לסיר, להוסיף רוטב סויה, כמון, פלפל קאיין, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, שמיר, חלב, פתיתי תפוחי אדמה ולחזור לרתיחה. להפחית את החום לבשל במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. להתאים תבלינים לפי הטעם.