מרק דלעת-בלוט סקווש
דלעת-בלוט סקווש מרק נטול גלוטן, מרק. מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 62 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך דבש, זנגביל טחון, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו דלעת, סקווש בלוט, ומרק עגבניות, מרק דלעת ודלעת קרמית, ו מרק סקווש בלוט (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים דלעת ודלעת לחצי לאורכו, חיתוך דרך גזע וקצוות תחתון. שמור זרעים לשימוש נוסף.
מניחים חצאי דלעת וסקווש, הצדדים לחתוך למעלה, במחבת רדודה מצופה רדיד אלומיניום.
מיקרוגל 2 כף. חמאה בקערה בטוחה במיקרוגל ב 25 שניות גבוהות או עד מומס; מערבבים ב 1 כף. דבש ו 1/4 כפית. מלח.
מברשת לחתוך צדדים של דלעת ודלעת עם תערובת חמאה.
אופים דלעת ודלעת ב 400 במשך 45 דקות או עד מכרז.
בואו להתקרר לחלוטין (כ -15 דקות). לגרוף את עיסת, השלכת פגזים.
ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף טימין; לטגן 1 דקה או עד ריחני.
מערבבים במרק ודלעת ועיסת סקווש. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות.
הסר מהחום, ולתת מגניב 10 דקות.
תהליך מרק, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה. החזר מרק לתנור ההולנדי. מערבבים חצי, הבא 4 מרכיבים, הנותרים 1 כף. דבש ו 1/4 כפית. מלח. לבשל, על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד מחומם היטב.
מטבח אקספרס קלוי דלעת בלוט מרק סקווש: תחליף 1 (15-עוז.) יכול דלעת עבור דלעת פאי טרי 2 (12-עוז.) חבילות קפוא מבושל מחית סקווש, מופשר, עבור סקווש בלוט טרי. הפחת את החמאה ל-2 כפות. להשמיט שלבים 1, 2, ולהמשיך עם צעדים 4 עד 6, רותח 6 דקות בשלב 5 ערבוב 2 כפות. דבש ו 1/2 כפית. מלח עם חצי וחצי בשלב ידיים בזמן: 30 דקות.* זמן כולל: 55 דקות.
הערה: בדקנו עם פובליקס מבושל סקווש. הקפד להשתמש מחית סקווש לא ממותק לתוצאות הטובות ביותר.