קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלעת עם לובסטר קריאולי

מרק דלעת עם לובסטר קריאולי
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, ספירג רוזמרין, לובסטרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ערמונים & Parsnip מרק, חמאה עלומה לובסטר & זרעי דלעת פסטו, מרק קריאולי, ו דלעת מק & גבינה עם לובסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
טפטף את חצאי הדלעת עם 2 כפות של שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. לעטוף כל חצי בחוזקה בנייר כסף ואופים על גיליון עוגיות גדול במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו להתקרר מעט, ואז לגרוף את בשר הדלעת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, להביא סיר מים לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח. מלח את המים הרותחים ולהוסיף את הלובסטרים. מכסים ומבשלים על אש גבוהה במשך 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הלובסטרים אל מי הקרח ולתת מגניב. סובב את הראשים ושמורה. לפצח את הטפרים ולהסיר את הבשר בחתיכה 1. באמצעות סכין כבדה, חצו את זנבות הלובסטר לאורך, חתכו את הבשר ואת הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את ורידי המעיים הכהים מהזנבות.
6
מעבירים את זנבות הלובסטר ואת בשר הטופר לתבנית אפייה גדולה; מקררים.
מרכיבים שתצטרך
7
לנקות את ראשי הלובסטר עם כפית ולהחזיר את הפגזים לקומקום. מבשלים את הפגזים במשך 30 דקות, ברפרוף לעתים קרובות. מסננים את מלאי הלובסטר דרך מסננת משובחת ומזמינים 8 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר מרק, להמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את הבצל, שום, קורנית, רוזמרין עלה דפנה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הדלעת המבושלת ואת היין ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
הוסף 6 כוסות של מלאי הלובסטר ומבשל במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר וזרוק את עשבי התיבול ואת עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
13
במעבד מזון או בבלנדר, מחית את המרק עם frache קרם. להחזיר אותו לסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
14
הוסף מספיק של 2 כוסות הנותרים של מלאי לובסטר כדי להפוך את המרק קטיפתי; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
15
מערבבים 1 כף מלח כשר עם 2 כפיות פלפל ואבקת השום, אבקת בצל, קאיין, חרדל יבש, כמון, אגוז מוסקט, קינמון וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
16
במחבת גדולה מאוד, לחמם את הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים את זנבות הלובסטר, חותכים צדדים ומבשלים על אש גבוהה עד שהקונכיות מתחילות להשחים, 3 דקות. הפחת את החום עד בינוני, סובב את הזנבות והוסף את 4 כפות החמאה הנותרים ותערובת התבלינים. מבשלים את הזנבות במשך 2 דקות, משפריצים אותם עם חמאת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
18
להעביר את הזנבות לצלחת ולהסיר את הבשר מן הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
19
מוסיפים את טפרי הלובסטר למחבת ובסט עם חמאת התבלינים, 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
20
הוסף את הטפרים לזנבות על הצלחת.
21
תביא את המרק לרתיחה. מצקת לתוך קערות מחוממות ומקשטים כל מנה עם זנב לובסטר חצי וטופר.
מרכיבים שתצטרך