צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרק הדגים המדהים של קאתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 936 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, בצל, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק דגים, למות בשביל מרק דגים., ו מרק דגים.
הוראות
1
מניחים רצועות בייקון בקומקום גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בייקון עד פריך, ולאחר מכן להסיר מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים שומן מהסיר, שומר על 1 כף. הגדר חום בינוני, ומטגנים בצל בשומן בייקון שמורות עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להוסיף תפוחי אדמה, ולמלא סיר עם מספיק מים כדי לכסות אותם. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים חתיכות דגים, חלב התאדה, חלב מלא וחמאה. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות, העליון עם חתיכות בייקון מתפוררות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.