המתכון טורקיה גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 737 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, שמן זית, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה), שאריות הודו: מרק הודו, ו מרק הודו של מקס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב 1/4 כוס סלרי קצוץ, 1/4 כוס בצל קצוץ, ו 1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ. תהליך עד חלקה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
הוסף 8 כוסות של ציר עוף, יחד עם טימין, פלפל קאיין, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, ואת רביכה שמורות, לטאטא לפי הצורך כדי לפזר את הנביכה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מביאים את הבמיה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להפחית את החום לנמוך, העונה גמביה עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 15 דקות. (הבמיה צריכה להיות עקביות של מרק דגים. אם זה מתעבה יותר מדי כפי שהוא מתבשל, להוסיף מלאי נוסף; אם זה דק מדי, בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 כף קמח לכל מטרה 3 כפות שמן קנולה ולהוסיף בהדרגה את התערובת לגמבו, מבשלים את התערובת במשך כמה דקות בין תוספות, עד עקביות הרצוי הוא הגיע.)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
מרק גמביה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מוסיפים את בשר טורקיה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מגישים חם. לעשות קדימה: מרק הבמיה יכול להיות מוכן מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 3 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים. לחמם את הבמיה בסיר כבד מעל חום מתון, הוספת ציר עוף נוסף לפי הצורך כדי להתאים את העקביות.