קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

מרק הודו

מרק הודו
המתכון טורקיה גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 737 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, שמן זית, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה), שאריות הודו: מרק הודו, ו מרק הודו של מקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב 1/4 כוס סלרי קצוץ, 1/4 כוס בצל קצוץ, ו 1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס שמן קנולה עם שמן זית להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
העברה לסיר בינוני כבד או תנור הולנדי, מוסיפים את הקמח, ומניחים על חום מתון. מבשלים את התערובת, ערבוב לאט וכל הזמן, עד roux הוא חום כהה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיף את הירקות פירה, ומערבבים לשלב. כיסוי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5
בסיר גדול כבד מעל חום מתון, לחמם את שמן קנולה 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיף את נקניק אנדויל ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
7
מוסיף את פלפל אדום, יחד עם פלפל ירוק הנותרים, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד רך וחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8
מוסיפים את הסלרי והבצל הנותרים, יחד עם השום, ואת השום, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרככים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
הוסף 8 כוסות של ציר עוף, יחד עם טימין, פלפל קאיין, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, ואת רביכה שמורות, לטאטא לפי הצורך כדי לפזר את הנביכה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מביאים את הבמיה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להפחית את החום לנמוך, העונה גמביה עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 15 דקות. (הבמיה צריכה להיות עקביות של מרק דגים. אם זה מתעבה יותר מדי כפי שהוא מתבשל, להוסיף מלאי נוסף; אם זה דק מדי, בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 כף קמח לכל מטרה 3 כפות שמן קנולה ולהוסיף בהדרגה את התערובת לגמבו, מבשלים את התערובת במשך כמה דקות בין תוספות, עד עקביות הרצוי הוא הגיע.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
מרק גמביהמרק גמביה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מוסיפים את בשר טורקיה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מגישים חם. לעשות קדימה: מרק הבמיה יכול להיות מוכן מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 3 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים. לחמם את הבמיה בסיר כבד מעל חום מתון, הוספת ציר עוף נוסף לפי הצורך כדי להתאים את העקביות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט