קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

מרק הודו

מרק הודו
המתכון טורקיה גאמבו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 737 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, שמן זית, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תרנגול הודו הודו (עם שאריות תרנגול הודו לחג ההודיה), שאריות הודו: מרק הודו, ו מרק הודו של מקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב 1/4 כוס סלרי קצוץ, 1/4 כוס בצל קצוץ, ו 1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס שמן קנולה עם שמן זית להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברה לסיר בינוני כבד או תנור הולנדי, מוסיפים את הקמח, ומניחים על חום מתון. מבשלים את התערובת, ערבוב לאט וכל הזמן, עד roux הוא חום כהה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיף את הירקות פירה, ומערבבים לשלב. כיסוי ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5
בסיר גדול כבד מעל חום מתון, לחמם את שמן קנולה 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיף את נקניק אנדויל ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
7
מוסיף את פלפל אדום, יחד עם פלפל ירוק הנותרים, ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד רך וחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8
מוסיפים את הסלרי והבצל הנותרים, יחד עם השום, ואת השום, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרככים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
הוסף 8 כוסות של ציר עוף, יחד עם טימין, פלפל קאיין, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר, ואת רביכה שמורות, לטאטא לפי הצורך כדי לפזר את הנביכה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מביאים את הבמיה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז להפחית את החום לנמוך, העונה גמביה עם מלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 15 דקות. (הבמיה צריכה להיות עקביות של מרק דגים. אם זה מתעבה יותר מדי כפי שהוא מתבשל, להוסיף מלאי נוסף; אם זה דק מדי, בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 כף קמח לכל מטרה 3 כפות שמן קנולה ולהוסיף בהדרגה את התערובת לגמבו, מבשלים את התערובת במשך כמה דקות בין תוספות, עד עקביות הרצוי הוא הגיע.)
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
מרק גמביהמרק גמביה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים את בשר טורקיה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מגישים חם. לעשות קדימה: מרק הבמיה יכול להיות מוכן מראש ונשמר, מכוסה במקרר, עד 3 ימים, או קפוא, במיכל אטום, עד 3 חודשים. לחמם את הבמיה בסיר כבד מעל חום מתון, הוספת ציר עוף נוסף לפי הצורך כדי להתאים את העקביות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר