מרק הודו Poblano
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Poblano מרק. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 286 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל פובלנו, קמח, מונטריי ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מרק הודו Poblano, מרק הודו Poblano, ו מרק הודו עם פלפלים Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את poblano ולהסיר גבעולים וזרעים. לצלות על 5 סנטימטרים מחום או עד שלפוחיות ורכות. במהירות לשים שקית רוכסן ואז לאטום ולתת מגניב.
הסר מהתיק, לקלף את העור וקוצצים לעשות ½ כוס.
מערבבים טורטיות קצוצות, קמח, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/8 כפית מלח, ופלפל בקערה של מעבד מזון ולעבד עד שהתערובת היא עקביות של קמח תירס גס מאוד. תניח בצד.
בצל מטגן ואת 1/2 כוס poblano בסיר גדול עד בצל רך.
מוסיפים שום ומטגנים לעוד דקה.
להוסיף חמאה ולתת לו להמיס.
מוסיפים תערובת טורטייה קמח לסיר ומערבבים כדי ליצור רביכה. לאט להוסיף את המרק (כ 1 כוס בכל פעם), ערבוב לעשות מרק עבה. לבשל 4-5 דקות ערבוב כל הזמן. בשלב זה, לטעום ולהתאים מלח במידת הצורך.
מוסיפים חצי וחצי (או חלב וקרם) ומביאים לרתיחה איטית. מבשלים על אש נמוכה עד שהמרק חם. אל תתנו לו לרתוח.
הסר מהחום ולהוסיף את טורקיה. כף לתוך קערות ומעל כל מנה עם גבינה.עושה על 4 מנות