מרק חזיר ואטריות עם שיטאקי וכרוב שלג
מרק חזיר ואטריות עם שיטאקי וכרוב שלג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1019 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין שאוקסינג, קת חזיר, פטריות שיטאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק אטריות טופו ושיטאקי, מרק שיטאקה ואטריות חם וחמוץ, ו מרק אטריות ושיטאקי יפני.
הוראות
מניחים פטריות שיטאקי בקערה בינונית.
הוסף 1 כוס מים קרים; תן להשרות עד רך, על 1 שעה.
ניקוז, שומר נוזל ספוג. לסחוט פטריות יבשות.
חותכים גבעולים; להשליך. חתיכות קטנות.
מערבבים מרק, זנגביל, ונוזל פטריות שמורות בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך.
להרתיח אטריות במים מלוחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 3 דקות.
חום 14 אינץ 'בקוטר שטוח תחתית ווק או מחבת בקוטר 12 אינץ' כבדה מעל חום גבוה עד טיפת מים מתאדה במגע.
מוסיפים 2 כפות שמן, ואז חזיר, מתפשט באופן שווה. מבשלים בלי לערבב 20 שניות; ואז מוקפץ חזיר עד כבר לא ורוד, על 2 דקות. מערבבים ביין אורז ורוטב סויה.
להוסיף הנותרים 1 כף שמן ווק אותו (לא נקי) מעל חום גבוה.
מוסיפים פטריות; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים כרוב שלג, רצועות לירות במבוק, וסוכר; מוקפץ 30 שניות. מערבבים בשר חזיר וכל מיצים שהצטברו. מוקפץ 1 דקה. אטריות למעלה עם תערובת חזיר. מחלקים מרק חם בין קערות.