מרק טלה עם ירקות אביביים
מרק טלה עם ירקות באביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 359 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם כתף כבש, טימין, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, תבשיל טלה עם ירקות האביב, ו Navarin של כבש עם ירקות האביב (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים כבש באופן שווה עם מלח, פלפל, וקמח. מבשלים כבש בשמן חם בתנור הולנדי גדול, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות או עד השחמה.
מוסיפים שום, ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים יין, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. מערבבים במרק בשר ואת 3 החומרים הבאים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 שעות.
מערבבים בגזר התינוק ובצל פנינה; לבשל, חשוף, 10 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה ומבשלים 15 דקות.
מגישים חם עם גרמולטה בטעם פירות הדר.