מרק ירקות בשרני
מרק ירקות בשרני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטה קונכיות, פלפל טחון, גרעיני תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו מרק ירקות בשרני, מרק ירקות בשרני, ו ירקות בשרניים איטיים לבישול-מרק שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המרק, רוטב עגבניות, עגבניות קצוץ עם מיץ, גזר, תפוחי אדמה, סלרי, בצל, תירס, שעועית ירוקה, פלפל ומלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות ומבשלים במשך 15 דקות.
מערבבים פסטה ומבשלים 15 עד 25 דקות או עד פסטה הוא רך. התאם תיבול ומגיש חם עם קמצוץ גבינת צ ' דר על גבי.