גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, עגבניות, מקרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . נסו קציצה ותבשיל מקרוני (דל שומן / דל קלוריות), מרק כדורי בשר, ו מרק כדורי הבשר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים את פלפל ובצל בשמן החם עד הבצלים שקופים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שמן זית
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את השום, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, סוכר חום, תיבול איטלקי, מלח, פלפל שחור, כדורי בשר ומים לסיר; מביאים לרתיחה. מערבבים את המקרוני לתוך התערובת ומבשלים עד המקרוני מבושל דרך, עדיין המשרד על הנשיכה, 15 עד 20 דקות.