קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

מרק כרוב עם נקניק פורטוגזי

מרק כרוב עם נקניק פורטוגזי
זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם טימין, שיני שום, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. ציון זה הוא מוצק. נקניק פורטוגזית-מרק כרוב, מרק תפוחי אדמה כרוב נקניק פורטוגלי, ו קלדו ורדה (כרוב פורטוגלי ומרק נקניקיות) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב את ציר הבקר, ציר העוף, השעועית, חצי הבצל, שיני השום, המלח, הפלפל השחור והטימין בסיר איטי; מבשלים על נמוך במשך 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מלאי בשרמלאי בשר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מוציאים וזורקים את הבצל והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מתג איטי סיר כדי' להתחמם ' הגדרה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מוסיפים את נקניק אנדוי לתערובת המניות; ממשיכים לבשל עד שאתה יכול להריח את הנקניקיות, על 1 שעה. מערבבים את הכרוב, סלרי, גזר, מלח שום לתוך המרק; מבשלים עד שהגזר רך, בערך 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
כרובכרוב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.