מרק כרובית גבינה
אם יש לך בערך 4 שעות ו-15 דקות לבלות במטבח, מרק כרובית גבינה עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 14 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 280 קלוריות . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מרק עוף, גזר, גרגירי ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק כרובית גבינה , מרק כרובית גבינה ומרק כרובית גבינה .
הוראות
בסיר גדול מערבבים את הכרובית, המרק והחמין. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד לריכוך. מועכים כרובית.
העבר ל-3-Qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את השמנת, החלב, הגזר, עלי הדפנה ואבקת השום. מכסים ומבשלים על נמוך 3 שעות. מערבבים פנימה פתיתי תפוחי אדמה.
מבשלים 30 דקות יותר או עד שמסמיך. לזרוק עלי דפנה. מצננים מעט.
בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. חזור לסיר הבישול האיטי; מערבבים פנימה גבינה. מבשלים עד שהמרק מתחמם והגבינה נמסה.