מרק כרובית עם כריכי פרושוטו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, פרושוטו, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: מרק מלון עם כריכי פרושוטו ומוצרלה, כריכי תאנה ופרושוטו, ו אספרגוס וכריכי תה פרושוטו.
הוראות
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מוסיף את הכרובית, מרק, וחלב ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות.
חותכים את הלחמניות לשניים.
שכבה תחתית עם פרושוטו וגזרת הנחלים.
טפטוף עם 1 כף שמן אקסטרה בתולה. למעלה עם חצאי רול.מחית את המרק במחבת באמצעות בלנדר טבילה כף יד או, עובד בקבוצות, בלנדר סטנדרטי. מערבבים ב 1 2/3 כוסות של צ ' דר, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.מחלקים את המרק לקערות.
מוסיפים את השמן הנוסף בתולה ואת צ ' דר ו 1/4 כפית פלפל.
מגישים עם הכריכים.טיפ: ככל שצ ' דר קר וקשה יותר, כך קל יותר לגרוס אותו. אז אל תסיר את הגבינה מהמקרר עד שתהיה מוכן לגרר אותה.