קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות56
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרובית עם כריכי פרושוטו

מרק כרובית עם כריכי פרושוטו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, פרושוטו, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: מרק מלון עם כריכי פרושוטו ומוצרלה, כריכי תאנה ופרושוטו, ו אספרגוס וכריכי תה פרושוטו.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הכרובית, מרק, וחלב ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים את הלחמניות לשניים.
מרכיבים שתצטרך
5
שכבה תחתית עם פרושוטו וגזרת הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף עם 1 כף שמן אקסטרה בתולה. למעלה עם חצאי רול.מחית את המרק במחבת באמצעות בלנדר טבילה כף יד או, עובד בקבוצות, בלנדר סטנדרטי. מערבבים ב 1 2/3 כוסות של צ ' דר, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.מחלקים את המרק לקערות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השמן הנוסף בתולה ואת צ ' דר ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים עם הכריכים.טיפ: ככל שצ ' דר קר וקשה יותר, כך קל יותר לגרוס אותו. אז אל תסיר את הגבינה מהמקרר עד שתהיה מוכן לגרר אותה.
מרכיבים שתצטרך