קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרובית שמנת

מרק כרובית שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל שמנת של מרק כרובית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חמאה, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק כרובית שמנת, מרק כרובית שמנת, ו קרם של מרק כרובית אני (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 קצה שורש לקצץ ועלים קשים, ירוקים כרישה.2 רבעון כרישה lengthwise עוזב מחובר בקצה השורש, ולשטוף היטב תחת מים זורמים, מושך עלים בנפרד כדי להסיר את כל הלכלוך.3 פורסים את הכרישה דק.4
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2
מערבבים כרישה וחמאה בסיר מרק.5 כיסוי וחום לאט מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם כדי לשמור על דבק.6 לבשל עשר דקות, ולאחר מכן להוסיף שאלוט.7 המשך בישול, מכוסה, ערבוב מדי פעם עד כרישה היא רכה מאוד, על 10 דקות יותר.8 להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף יין.9 לבשל, ערבוב, עד היין מופחת על ידי כמחצית.10
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף כרובית ותפוח אדמה, ערבוב עד מצופה בתערובת כרישה.11
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מוסיפים ציר עוף ומים, מכסים ומביאים לרתיחה -- בערך 5 דקות -- וכרובית צריכה לרסק עם כפית.12
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
תסיר חצי מהמרק לבלנדר.13
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים חצי חרדל ושמנת חמוצה, דופק לטחון, ואז להגדיל פירה.14
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
7
הסר סיר נקי וחזור על התהליך בבלנדר עם תערובת כרובית נותרת, חרדל ושמנת חמוצה.15 להביא בחזרה לרתיחה - לא מאפשרים לרתיחה או שמנת חמוצה יהיה קרדל-ועונה לטעום עם מלח וחרדל נוסף.מצקת 16 לתוך קערות ואגוז מוסקט טרי באח מעל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טריאגוז מוסקט טרי
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת