מרק כרישה, חסה ופאווה
מרק כרישה, חסה ופאווה נטול גלוטן, וצמחוני מרק. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא את קרם פרש, גבעול סלרי, קיו.טי. מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ללא בשר יום שני: חציל וייטנאמי ועוטפת חסה כרישה, מרק שעועית Fava, ו מרק Fava & תרד אלגנטי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צלעות חסה דק קוצצים צלעות ועלים בנפרד. תניח את העלים בצד.
בסיר גדול, לבשל צלעות חסה, כרישה, סלרי, שמיר קצוץ, גרידת לימון, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל עם חמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מאוד רך, על 15 דקות.
מערבבים במרק, מכסים, ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיף עלי חסה, להפחית את החום, ומבשלים רק עד החסה מכרז, 1 דקה. להפריש 1 כוס תערובת.
מערבולת מרק בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד, לשפוך לתוך קערה כמו מעורבב. להחזיר מרק לסיר ומערבבים במרק שמורות לא מצופות ושעועית פאווה 1/2 כוסות.
חום, ערבוב, מעל חום בינוני עד אידוי.
מרק מצקת לתוך קערות. תני כף נדיבה של קרם פראש לכל אחד.
מקשטים עם שעועית fava הנותרים עלים שמיר ומפזרים פלפל.
להוסיף עוד מלח ו frache קרם אם אתה רוצה.
כיצד פגז כפול Favas:עושה 2 כוסות 30 דקות קרע 3 ק " ג. תרמילי fava*.
מוסיפים שעועית מתרמילים לסיר של מים מלוחים רותחים וחוזרים לרתיחה. מבשלים רק עד שעועית רך מתחת לעור( חריץ לבדוק), 2 דקות.
מסננים; לשטוף עם מים קרים. לקלף עור עורי על ידי קריעת שעועית פתוחה בקצוות מעוגלים ומוציאים שעועית. * מצא בחנויות מכולת מצוידות היטב ושווקי החקלאים. הפוך קדימה: כל אבל את הקילוף הסופי, עד 1 יום, מקורר.