מרק לימון עדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עלה דפנה, מיץ לימון, עדשים חומות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה של Allrecipes יש 24 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: מרק עדשים אדום עם לימון, מרק עדשים אדום בקארי עם לימון, ו מרק עדשים לימון ורוזמרין.
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את מרק העוף, 6 כוסות מים, בצל קטן 1, עלה דפנה, פטרוזיליה ותימין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 1 1/2 שעות. מסננים, ושומרים 4 כוסות של מרק עבור המתכון. שמור את המרק שנותר לשימושים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים את 4 כוסות מרק לתוך סיר מרק גדול, ולהוסיף 4 כוסות מים אליו. מערבבים עדשים, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך כשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל הגדול ומבשלים עד שקוף, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיף את השום, ומבשל רק לרגע, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מניחים את chard במחבת, ומבשלים עד נבול, על 5 דקות. הריחות כאן טעימים!
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר את תערובת סלק ובצל לסיר עם עדשים. מערבבים בכוסברה ומיץ לימון. מתבלים במלח ולימון נוסף אם תרצו. מבשלים מכוסה במשך 15 דקות נוספות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
עדשים
Chard שוויצרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק