מרק נקניק איטלקי II
המתכון האיטלקי מרק נקניק השני מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עגבניות משומר, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו מרק נקניק איטלקי חם, מרק נקניק איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הנקניק עד להשחמה שווה, ולשבור לחתיכות. מערבבים את הבצל, גזר, סלרי, שום, בזיליקום, רוזמרין, פלפל אדום, ומרווה. המשך לבשל 10 דקות, עד ירקות רכים.
מערבבים עגבניות, ומבשלים עד מחומם דרך. מערבבים את המרק ושעועית. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מערבבים פסטה לתוך מרק, וממשיכים לבשל 10 דקות, או עד פסטה הוא אל דנטה.