אם יש לכם נקניקיות בקר, מרגרינה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: נקניקייה צמחונית קלויה, מרק חם וחמוץ, ו פיצה תוצרת בית כלב ציפור.
הוראות
1
מניחים את הבצל והמרגרינה בסיר גדול על אש בינונית. לאט לבשל ומערבבים עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מערבבים בתפוחי האדמה ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומערבבים ברוטב עגבניות, מרק עוף, שעועית ירוקה ונקניקיות. מבשלים 30 דקות, או עד תפוחי אדמה במכרז.
נקניקיות ניתן לזווג עם ריזלינג, Gewurztraminer, יין רוזה. Gewürztraminer יהיה נהדר עם נקניקיה בסגנון ניו יורק הבסיסית שלך עם חרדל וכרוב כבוש. עבור כלב בסגנון שיקגו עם חמוצים חמוצים ופלפלים חריפים, אתה יכול לבחור עבור ריזלינג פריך. לא משנה התוספות שלך, רוזה יבש כמעט תמיד עובד. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.