מרק סלמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצי, תפוחי אדמה, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק סלמון עם ביצי סלמון, שמיר ותפוחי אדמה, מרק סלמון, ו מרק סלמון.
הוראות
1
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל כשרים, מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד המידה הרצויה של doneness. דגים פתית לחתיכות 1/2 אינץ'; להפריש.
מוסיפים קמח; מערבבים עד שהתערובת חלקה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק עוף. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים 1/2 כפית מלח.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.