מרק סלרי, פנצ'טה וטימין
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וקמאיות מתכונים תיבת המתכון שלך, סלריק, pancetta & טימין מרק יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מרק שמגיש 4. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לכם ציר עוף, פנצ'טה, סלריק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 286 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק סלרי עם טימין, מחית מרק סלרי עם סלריאק מזוגג ותפוח בקארי, ו ארוחת ערב: ספגטי עם טימין-מחית סלרי צ'ילה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. לרחוש את pancetta במשך כ 3 דקות בכל צד עד פריך, ואז להסיר לצלחת ולהניח בצד. ממיסים את החמאה באותו מחבת, מוסיפים את הבצל, עלה דפנה וטימין גבעולים, ומבשלים 10 דקות עד שרק מתחיל להפוך זהב.
מוסיפים את הסלריאק ומבשלים עוד 2 דקות.
יוצקים מעל המניה ומבשלים במשך 10 דקות עד הסלריאק רך. מערבבים את השמנת ומחזירים לרתיחה. דגים מחוץ למפרץ ותימין גבעולי, ואז לטהר את המרק עד חלקה. מערבבים חצי מעלי הקורנית ומצקת את המרק לקערות.
מגישים עם פנצ ' טה פריך, עלי הקורנית הנותרים טפטוף של שמן זית.