קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות23
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סרטנים בגמביה עם במיה ועגבניות

מרק סרטנים בגמביה עם במיה ועגבניות
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ללא גלוטן Maryland Style Crab And Shrimp Gumbo, אוקרן ועגבניות בסגנון אפריקאי, ו אוקרן מבושל ועגבניות בסגנון קריאולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול וכבד, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הסלרי, פלפל, שום, טימין ופלפל מרוסק. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת סירופ, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את מיצי העגבניות ואת עלי המפרץ ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
במחבת גדולה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את במיה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד השחמה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מערבבים את הבמיה והעגבניות לתוך המרק ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות יותר. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיף את בשר הסרטן למרק ומבשל עד רק מחומם דרך. מערבבים בזיליקום ומתבלים במלח, פלפל וטבסקו. מצקת את המרק לקערות רדודות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.