מרק עדשים עם כרובית ובייקון
מרק עדשים עם כרובית ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בייקון, בצל, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק עדשים עם בייקון, עדשים ומרק בייקון, ו מרק בייקון ועדשים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לבשל את רצועות בייקון עד פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. זרוק את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון או, אם יש פחות מ 2 כפות, להוסיף מספיק שמן זית כדי לפצות את הסכום.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיף את הבצל לסיר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העדשים, מלח, פלפל, רוזמרין, עלה דפנה, ומים לסיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהכרובית והעדשים רכות, בערך 15 דקות יותר.
מערבבים את הפטרוזיליה לתוך המרק.
מגישים את המרק עם הבייקון.
וריאציה: תחליף פרחי ברוקולי עבור הכרובית.
מוסיפים אותם לאחר העדשים מבושלים במשך כעשרים וחמש דקות ולאחר מכן מבשלים עד הברוקולי הוא רך, חמש עד עשר דקות יותר.
המלצת יין: חפש ענבים יליד דרום אפריקה pinotage למשהו קצת יוצא דופן ללוות את המרק המלוח הזה. Pinotage מייצרת יינות אדומים גמישים, מתובלים עם טאנג מעושן ופירות ברי טעים.