קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות34
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף

מרק עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף. מתכון נטול לקטוז דל פחמימות, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 987 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח וטחינה של פלפל, שמלץ, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), מרק העוף של מייל אנד עם מרק מנדל, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות).

הוראות

1
שים את כל החומרים, למעט כדורי מצות, בתוך סיר גדול, לכסות בשפע עם מים, ולהביא לרתיחה. Skim כדי להסיר את כל חלאות אפור כי יהיה לצוף אל פני השטח, ואז לתת לבשל בבית מבשלים במשך כ 3 שעות. רק תמשיך לטעום: כאשר המרק טעים זהוב chickeny, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
מצותמצות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר את העוף, אם אתה רוצה, להשאיר את המרק כדי לקבל קר אתה יכול להסיר כל שומן שאוסף על פני השטח. ככה תוכל גם לצבור קצת שמלץ.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
3
מחממים את המניה, ומגישים אותה כמרק רגיל, או מוסיפים כמה מקלות גזר - בערך 2 גזר, למשל-ומבשלים במרק, מוסיפים כמה חתיכות קרועות של עוף כדי להתחמם דרך בסוף. אני אוהב להוסיף פטרוזיליה קצוץ טרי. (אתה יכול גם לבשל את כדורי המצות במרק, כמו גם בזמן שהוא מתחמם שוב.)
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
מצותמצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
4
לטאטא את הביצה בקערה גדולה-ish, ואז לטאטא את שמלץ נמס (או מה שלא יהיה). המשיכו לטאטא כשאתם מוסיפים את מלאי המים או המרק, את ארוחת המצות ואת המלח והפלפל, ומערבבים יחד למשחה מחוספסת; אם קשה מדי להרגיש שהיא עשויה להיות גמישה מאוחר יותר, הוסיפו מעט יותר מים. שים במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה (או לעזוב את הלילה אם אתה רוצה) ואז לטבול גושי להדביק קטנים לגלגל אותם לתוך כדורי אגוז בגודל בין כפות הידיים. מבשלים את הכופתאות במים רותחים, מלוחים ומבשלים כ -40 דקות (אתה יכול פשוט לבשל אותם ישירות במרק, אבל אני אעשה הכל כדי לשמר את הבהירות הבלתי נשלטת שלה). הם מבושלים כאשר הם עולים אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
שמלץשמלץ
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הוסף למרק, ומצקת בנדיבות לתוך קערות המתנה.
מרכיבים שתצטרך
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת