מרק עוף
מרק עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 320 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים, סלרי, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, מרק קניידלך עם קציצות עוף ומרק עוף תוצרת בית, ו מרק עוף.
הוראות
יש לשטוף את חתיכות העוף היטב, הסרת כל עודף שומן.
מניחים את העוף בסיר מרק גדול, ומוסיפים את כל שאר החומרים.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל בעדינות, מכוסה חלקית, במשך 1 שעות, בזהירות ברפרוף את כל קצף שעולה על פני השטח. להתאים את התבלינים ולבשל 30 דקות יותר.
הסר את הסיר מהחום, ולתת את המרק להתקרר מעט.
מסננים את המרק דרך מסננת לתוך קערה, ואז קו מסננת עם עובי כפול של cheesecloth לח ויוצקים שוב. מגניב לטמפרטורת החדר.
אם המרק הוא לשמש מיד, לאפשר את השומן לעלות על פני השטח; ואז degrease את המרק לחלוטין על ידי ברפרוף את השומן עם כף מתכת או על ידי לשפוך את המרק דרך מפריד רוטב. אם זה לא לשימוש מיידי, להעביר את מרק מקורר מיכל אחסון ומקרר אותו, מכוסה, במשך 4 שעות או לילה.
הסר את שכבת השומן המוקשה מלמעלה לפני השימוש. השתמש במרק מוכתם בתוך 4 ימים, או להעביר אותו למכולות מקפיא להקפיא אותו עד 3 חודשים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;