מרק עוף איטלקי עם
לך לחנות ותביא בייקון, אופה תפוחי אדמה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. נסו מרק עוף איטלקי, מרק עוף איטלקי, ו מרק נקניק עוף איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות.
אופים את תפוחי האדמה עד רך, על 1 שעה.
בינתיים, בסיר מרק גדול, מחממים את הבייקון על אש בינונית.
מוסיף את הגזרים, סלרי ובצל. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות שקופים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את העוף, הקורנית והמרק; מביאים לרתיחה ורפרף כל קצף שעולה למעלה. להפחית את החום בקושי מבשלים עד העוף מבושל דרך, כ 40 דקות. זרוק את הקורנית.
הסר את העוף ולתת מגניב. משוך את הבשר לגרוס לחתיכות בגודל ביס; לכסות ולהניח בצד. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, על 3 דקות; להפריש. חותכים את תפוחי האדמה האפויים וגורפים את הבשר לקערה; מחית במזלג ומתבלים במלח ופלפל. מנפים את הקמח על תפוחי האדמה ומוסיפים את הפירורים הקלויים, פרמזן ואגוז מוסקט; ללוש קלות כדי לעשות בצק מוצק.
רול לתוך 1/2 אינץ 'רחב צילינדרים; לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ' עגול הקצוות לעשות ניוקי בצורת אליפסה. להביא את המרק לרתיחה ושחרר את הניוקי. מבשלים עד שהם צפים למעלה, 1 עד 2 דקות; מעבירים את הניוקי לקערות חמות עם כפית מחוררת.
הכה את הביצים במזלג; השתמש במזלג כדי "לצייר" סרטים של ביצה על פני המרק.
בואו להגדיר, כ -30 שניות. מערבבים את בשר העוף, פטרוזיליה, בזיליקום ותרד; מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק על הניוקי.
מגישים עם טריזי לימון ועוד פרמזן.