מרק עוף ושעועית איטלקי
המתכון עוף איטלקי ומרק שעועית מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 255 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, מרק עוף, תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: מרק עוף ושעועית איטלקי, שעועית טוסקנית, עוף ומרק נקניק איטלקי, ו מרק שעועית איטלקית.
הוראות
שמן חום בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מפזרים 1/4 כפית של תיבול איטלקי. מבשלים ומערבבים 3 עד 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים פסטה ופלפל פעמון.
חום לרתיחה; להפחית את החום. קוק חשף 10 עד 12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד פסטה מכרז.
מערבבים הנותרים 1/4 כפית תיבול איטלקי, שעועית כליות קישואים. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד זוקיני הוא פריך במכרז.