מרק עוף עם עשב לימון
מרק עוף עשב לימון נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עצמות, כרוב, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק עוף עם עשב לימון, עוף עשב לימון עם אפריון אורזו, ו עשב לימון ותה קר זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 8-10 ליטר, להביא מרק לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לשלוף ולהשליך שכבות חיצוניות גס מעשב לימון לקצץ ולהשליך קצות גזע; לשטוף דשא לימון.
חותכים כל גבעול לאורכים 3 אינץ'. עם הצד השטוח של סכין, לרסק בעדינות דשא לימון וג ' ינג ' ר. שוטפים צ 'ילי וחותכים אחד או שניים לחצי לאורכו (השתמש שניים אם אתה רוצה את זה חריף); גזע הנותרים צ' ילי (זרע, אם תרצה, עבור פחות חום), קוצצים דק, עתודה.
מוסיפים עשב לימון, ג ' ינג 'ר, וחצי צ' ילי למרק רותח. להפחית חום ומבשלים, מכוסה, במשך 20 עד 30 דקות.
בינתיים, לשטוף כרוב לחתוך לגזרים על 1/4 אינץ 'רחב 2 עד 3 אינץ' ארוך. יש לשטוף פטריות, לקצץ ולהשליך קצוות גזע וחלקים דהוי, לחתוך לאורכו 1/4 אינץ ' עבה. מקלפים גזר וחותכים בעובי 1/4 אינץ'. שוטפים את העוף וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'באורך 1/2 עד 2 אינץ'.
עם כפית מחוררת, להסיר ולהשליך דשא לימון, זנגביל, צ ' ילי מרק.
מוסיפים כרוב, פטריות, גזר, ושום למרק; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד הגזר רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עוף ועגבניות (כולל מיץ). מכסים ומבשלים מעל חום גבוה עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 2 עד 4 דקות.
מוסיפים מיץ לימון ורוטב דגים לפי הטעם.
מגישים מרק מהמחבת, או לשפוך לתוך tureen.
מניחים אורז, פלחי לימון, כוסברה, צ ' ילי קצוץ בקערות נפרדות ומציעים עם מרק להוסיף לפי הטעם.