קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות41
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף עם שום, זעפרן, בזיליקום ועגבניות

מרק עוף עם שום, זעפרן, בזיליקום ועגבניות
מרק עוף עם שום, זעפרן, בזיליקום ועגבניות הוא צמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בזיליקום, זר garni, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פסטה עם עוף, נופי שום, עגבניות ובזיליקום, מולים שחורים של דיווה מקומית עם זעפרן, עגבניות תינוק ובזיליקום, ו שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השומר, כרישה, גזר, לפת, פטריות, זר garni עם מרק בסיר 4 ליטר. מבשלים בעדינות על אש בינונית עד שהירקות בקושי מתחילים להתרכך, לאחר כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את העגבניות והעוף למרק הבוער. ודא העוף שקוע לחלוטין ומבשל במשך כ -20 דקות יותר. תוציא את העוף מהמרק עם כפית מחוררת ותן לו להתקרר. לקלף את העור. אם אתה מגיש את המרק הזה כמנה עיקרית, ייתכן שתרצה להשאיר את חתיכות העוף שלמות; אחרת, למשוך את העוף מן העצם לחתוך אותו לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים את עלי הבזיליקום בשמן זית כדי למנוע מהם להפוך כהים וקוצצים אותם דק עם סכין שפים או בבלנדר. אם אתה משתמש בבלנדר, ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר שמן זית כדי לקבל את העלים נעים.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים את בזיליקום קצוץ עם שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
5
שים את העוף בחזרה במרק יחד עם שעועית ותרד ומבשלים את המרק במשך כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
שים חצי שום ומיונז זעפרן בקערת ערבוב ולהקציף במרק החם.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים פרוסת לחם מטוגן בתחתית כל קערת מרק רחבה ומצקת את המרק על זה. אם השארת את חתיכות העוף שלמות, תמרחי את העוף על טוסטים ותמרחי את המרק על זה.
מרכיבים שתצטרך
8
לטפטף את החלק העליון של כל קערה עם כף של מיונז שום כף של קרם בזיליקום. להעביר את המיונז הנותרים קרם בזיליקום ליד השולחן.הצעות ווריאציות כמעט כל מרק ירקות ניתן להפוך למרק עוף על ידי ציד חתיכות של עוף במרק רותח כ 15 דקות לפני ההגשה. אם אתה לא רוצה להתמודד עם הפשטה של הרגע האחרון ו boning של העוף, עצם את העוף ב advanceif יש לך זמן, לעשות את המרק עם bonesand ואז פשוט להוסיף את בשר עוף ללא עצמות למרק על 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;