מרק ערמונים
מרק ערמונים דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 319 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל גרוס, סוכר, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו מרק. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 48%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים.
הוראות
לבישול ערמונים: בעזרת סכין חדה פורסים "איקס" על פני כל ערמון.
מניחים ערמונים בשכבה אחת על תבנית גליל ג ' לי.
יוצקים 1/4 כוס מים למחבת.
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) במשך 10 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, פגז לקלף.
בסיר גדול משלבים את ציר העוף, הערמונים הקלופים והבצל הקצוץ.
מניחים את ענפי הפטרוזיליה, הציפורן ועלי הדפנה בשקית תבלינים ומוסיפים לתערובת ציר העוף. מבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 45 דקות.
זורקים את שקית התבלינים ומחית את תערובת הערמונים במעבד מזון או בבלנדר.
מוסיפים את השמנת הכבדה, הסוכר והמלח והפלפל לפי הטעם. מחזירים את התערובת לסיר ומחממים בעדינות. להגשה עם בובת קצפת לא ממותקת, מעט פטרוזיליה קצוצה וכמה ערמונים קצוצים מבושלים ממש לפני ההגשה. ניתן להחליף מרק ירקות באיכות גבוהה במרק העוף.