קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק פולונז כרובית

מרק פולונז כרובית
אם יש לך בערך 1 שעה ו 10 דקות כדי לבלות במטבח, מרק Polonaise כרובית יכול להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה מתולתלת, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אספרגוס Polonaise, פולונז ברוקולי, ו פולונז ברוקולי.

הוראות

1
רבע הכרובית כך שאתה יכול בקלות לחתוך את הגזע המרכזי עבה. קוצצים את הכרובית הנותרת בערך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2
ממיסים את החמאה למרק בסיר גדול. כאשר הוא מבעבע, מוסיפים את הבצל ומתרככים על חום עדין במשך כמה דקות, ערבוב קבוע. כאשר זה נראה שקוף, להוסיף את הכרובית, לכסות את המחבת ומבשלים עוד 5-6 דקות, רועד את המחבת פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את החלב, להעלות את החום מעט ומבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד הכרובית הוא רך מספיק כדי טהור בקלות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
בואו לעמוד על 5-10 דקות, ולאחר מכן liquidise בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון. אתה יכול להתקדם לנקודה זו: להשאיר להתקרר ומקרר עד יום או להקפיא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להפוך את לקשט, להרתיח את הביצים במשך 8-9 דקות, לנקז ולהשאיר להתקרר. קוביית הלחם ועיבוד לפירורים. ממיסים ידית חמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הפירורים ומטגנים על חום בינוני עד חום זהוב. שמור נע פירורים לצבוע אותם באופן שווה, הוספת הידית השנייה של חמאה אם הלחם סופג את הראשון. להטות את פירורי צ ' יפס על נייר מטבח, לנער מעל קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קליפה וחצי מהביצים. חלמונים נפרדים מן הלבנים לדחוף דרך מסננת או לקצוץ את שניהם דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כדי לשרת, להוסיף את הקרם או חלב נוסף למרק, לחמם ולבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
8
מערבבים פירורים, חלמונים וחלבונים עם פטרוזיליה קצוצה. מצקת את המרק לשש קערות חמות ומפזרים כ 1 כף של לקשט באמצע כל אחד, עוזב להקה נקייה נחמד סביב הקצוות. להעביר את הקישוט הנותר סביב השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת