קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק פולונז כרובית

מרק פולונז כרובית
אם יש לך בערך 1 שעה ו 10 דקות כדי לבלות במטבח, מרק Polonaise כרובית יכול להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה מתולתלת, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אספרגוס Polonaise, פולונז ברוקולי, ו פולונז ברוקולי.

הוראות

1
רבע הכרובית כך שאתה יכול בקלות לחתוך את הגזע המרכזי עבה. קוצצים את הכרובית הנותרת בערך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2
ממיסים את החמאה למרק בסיר גדול. כאשר הוא מבעבע, מוסיפים את הבצל ומתרככים על חום עדין במשך כמה דקות, ערבוב קבוע. כאשר זה נראה שקוף, להוסיף את הכרובית, לכסות את המחבת ומבשלים עוד 5-6 דקות, רועד את המחבת פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את החלב, להעלות את החום מעט ומבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד הכרובית הוא רך מספיק כדי טהור בקלות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
בואו לעמוד על 5-10 דקות, ולאחר מכן liquidise בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון. אתה יכול להתקדם לנקודה זו: להשאיר להתקרר ומקרר עד יום או להקפיא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להפוך את לקשט, להרתיח את הביצים במשך 8-9 דקות, לנקז ולהשאיר להתקרר. קוביית הלחם ועיבוד לפירורים. ממיסים ידית חמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הפירורים ומטגנים על חום בינוני עד חום זהוב. שמור נע פירורים לצבוע אותם באופן שווה, הוספת הידית השנייה של חמאה אם הלחם סופג את הראשון. להטות את פירורי צ ' יפס על נייר מטבח, לנער מעל קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
קליפה וחצי מהביצים. חלמונים נפרדים מן הלבנים לדחוף דרך מסננת או לקצוץ את שניהם דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כדי לשרת, להוסיף את הקרם או חלב נוסף למרק, לחמם ולבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
8
מערבבים פירורים, חלמונים וחלבונים עם פטרוזיליה קצוצה. מצקת את המרק לשש קערות חמות ומפזרים כ 1 כף של לקשט באמצע כל אחד, עוזב להקה נקייה נחמד סביב הקצוות. להעביר את הקישוט הנותר סביב השולחן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת