קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מרק פולונז כרובית

מרק פולונז כרובית
אם יש לך בערך 1 שעה ו 10 דקות כדי לבלות במטבח, מרק Polonaise כרובית יכול להיות סופר lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה מתולתלת, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: אספרגוס Polonaise, פולונז ברוקולי, ו פולונז ברוקולי.

הוראות

1
רבע הכרובית כך שאתה יכול בקלות לחתוך את הגזע המרכזי עבה. קוצצים את הכרובית הנותרת בערך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
2
ממיסים את החמאה למרק בסיר גדול. כאשר הוא מבעבע, מוסיפים את הבצל ומתרככים על חום עדין במשך כמה דקות, ערבוב קבוע. כאשר זה נראה שקוף, להוסיף את הכרובית, לכסות את המחבת ומבשלים עוד 5-6 דקות, רועד את המחבת פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיף את החלב, להעלות את החום מעט ומבשל, מכוסה חלקית, במשך 20 דקות עד הכרובית הוא רך מספיק כדי טהור בקלות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
בואו לעמוד על 5-10 דקות, ולאחר מכן liquidise בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון. אתה יכול להתקדם לנקודה זו: להשאיר להתקרר ומקרר עד יום או להקפיא עד חודש.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
כדי להפוך את לקשט, להרתיח את הביצים במשך 8-9 דקות, לנקז ולהשאיר להתקרר. קוביית הלחם ועיבוד לפירורים. ממיסים ידית חמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הפירורים ומטגנים על חום בינוני עד חום זהוב. שמור נע פירורים לצבוע אותם באופן שווה, הוספת הידית השנייה של חמאה אם הלחם סופג את הראשון. להטות את פירורי צ ' יפס על נייר מטבח, לנער מעל קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
קליפה וחצי מהביצים. חלמונים נפרדים מן הלבנים לדחוף דרך מסננת או לקצוץ את שניהם דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כדי לשרת, להוסיף את הקרם או חלב נוסף למרק, לחמם ולבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
8
מערבבים פירורים, חלמונים וחלבונים עם פטרוזיליה קצוצה. מצקת את המרק לשש קערות חמות ומפזרים כ 1 כף של לקשט באמצע כל אחד, עוזב להקה נקייה נחמד סביב הקצוות. להעביר את הקישוט הנותר סביב השולחן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת