מרק פירות ים
מרק פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, בשר סרטנים, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו רכיכה דל שומן גאמבו, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בצלחת פאי 9 אינץ'; אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד חום בהיר. מגניב על מתלה תיל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. מערבבים ב 3 כפות קמח קלוי, ושמור קמח שנותר לשימוש נוסף.
מוסיפים בצל קצוץ וסלרי, ומטוגנים 2 דקות.
מוסיפים את הבמיה, עגבניות קצוצות, בשר חזיר ומרק, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מערבבים שום טחון. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את השרימפס, בשר סרטנים וצדפות. מבשלים 2 דקות או עד השרימפס נעשים וקצוות של צדפות תלתל. מוסיפים את הרוטב החריף.