קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

מרק פירות ים

מרק פירות ים
מרק פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, בשר סרטנים, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו רכיכה דל שומן גאמבו, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים קמח בצלחת פאי 9 אינץ'; אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד חום בהיר. מגניב על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. מערבבים ב 3 כפות קמח קלוי, ושמור קמח שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים בצל קצוץ וסלרי, ומטוגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הבמיה, עגבניות קצוצות, בשר חזיר ומרק, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. מערבבים שום טחון. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את השרימפס, בשר סרטנים וצדפות. מבשלים 2 דקות או עד השרימפס נעשים וקצוות של צדפות תלתל. מוסיפים את הרוטב החריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
במיהבמיה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו Fableist עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הלבקן הפבלאיסט
הלבקן הפבלאיסט
אפרסקים בהירים עם לימון לימון לימון לימון ליים יהיה להמריץ אותך, כמו אשכולית מתמצת את כל החושים שלך. יערה מוסיפה חיך אמצע עגול, בעוד חומציות בהירה שומרת על אור היין ומחמאות התסיסה, מושלם עבור מרגיע כמו שאתה צף במורד הנהר העצלן.