מרק פירות ים צ'יליאני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 445 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כוסברה, שרימפס, עגבניות קלופות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
מוסיפים את הכרישה, בצל, גזר ושום ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את העגבניות, פלפל, אורגנו, פפריקה ועלה דפנה ומבשלים, ערבוב, לעוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
4
יוצקים את מיץ צדפות מדולל ויין ומתבלים עם מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בינתיים, בסיר בינוני, להרתיח את תפוחי האדמה במים מלוחים עד במכרז, על 15 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מביאים את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים, בס ים, מולים, צדפות ושרימפס. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד צדפות ומולים פתוחים; להסיר אותם עם מלקחיים כפי שהם נעשים. המשך לבשל עד שכל הדג מבושל דרך, על 8 דקות בסך הכל. החזירו את הצדפות והמולים לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
Seabass
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת